Ordforklaring

 

Den almindelige venteliste

Den almindelige venteliste består af pladser ordnet efter, hvornår du er blevet eller bliver skrevet op. Jo bedre plads på den almindelige venteliste jo lettere er det at få tilbudt en lejlighed. Det koster et opnoteringsgebyr på kr. 200,- at blive skrevet op på den almindelige venteliste og herefter et årligt ajourføringsbeløb på kr. 150,- for at blive på listen.

 

Oprykningsventelisten

Oprykningsventelisten er den interne liste, som du kan skrive dig på, når du ønsker at finde en anden bolig i foreningen. Du kan væe aktiv på oprykningsventelisten, når du er lejer og har boet i din bolig i mindst et år. Det koster et opnoteringsgebyr på kr. 200,- og et årligt ajourføringsgebyr på kr. 150,- for at blive på listen. Selv om du står på oprykningsventelisten, skal du også betale et årligt ajourføringsgebyr på kr. 150,- for at bevare din plads på den almindelige venteliste.

 

Opnoteringsgebyr

Opnoteringsgebyret betaler du, når du enten ønsker at skrive dig op på den almindelige venteliste eller som lejer ønsker at komme på oprykningsventelisten til en anden bolig. Gebyret er på kr. 200,- og betales kun en gang - eller for hver gang du ønsker at komme på listen på ny.

 

Ajourføringsgebyr

Ajourføringsgebyret betaler du for at bevare din plads på ventelisten. Det koster kr. 150,- årligt pr. liste.

Vil du logge ind som beboer eller medlem? 

Gå til minside.bovia.dk 

Billund Boligforening, Tværvej 3, 7190 Billund, tlf. 7533 1260, E-mail post@billund-boligforening.dk